ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ -ΚΥΡΙΑΚΗ 01/08/21-ΤΡΙΖΟΝΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

Τα Τριζόνια είναι μια συστάδα νησίδων του Κορινθιακού κόλπου, που αποτελείται από τα νησάκια Τριζόνια, Πρασούδι, Αϊ-Γιάννης και Πλάνεμι. Το μεγαλύτερο από αυτά και το μόνο κατοικήσιμο είναι η νησίδα Τριζόνια. Το νησί ένας ιδανικός προορισμός για μονοήμερες αποδράσεις. Είναι μικρό, πολύχρωμο και ήσυχο. Έχει επιφάνεια 2,5 τετραγωνικά χιλιόμετρα, με μέγιστο μήκος τα 3 χλμ. και διεκδικεί επάξια τον τίτλο ενός από τα μικρότερα νησιά της χώρας. Τα χρωματιστά του σπίτια, οι ελιές και οι ατελείωτες πικροδάφνες συνθέτουν τον χρωματικό πίνακα, για όσους αποζητούν την ηρεμία και την ησυχία. Τα αυτοκίνητα απαγορεύονται διά νόμου στο αγαπημένο νησί των ντόπιων και από τις δύο πλευρές – και από τη ΦΩΚΙΔΑ και από την ΑΧΑΙΑ..

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: Την Κυριακή 01/08/21 θα αναχωρήσουμε με προορισμό τα όμορφα Τριζόνια, το μοναδικό κατοικημένο νησί του Κορινθιακού κόλπου με έκταση μόλις 2,5 τ.χλμ. Με ενδιάμεση στάση άφιξη στα Χάνια Φωκίδας, απ’ όπου θα επιβιβαστούμε στις μικρές λέμβους-ταξί για τη μεταφορά μας στο μικρό λιμανάκι του νησιού. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στο νησί, μπάνιο και φαγητό στις τοπικές ταβέρνες. Νωρίς το απόγευμα, επιβιβαζόμαστε στις λέμβους και επιστρέφουμε στο λεωφορείο μας. Επιστροφή στην Αθήνα αργά το απόγευμα.

 

Περιλαμβάνει:

Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα

Συνοδό του γραφείου μας

ΦΠΑ

 

Δεν Περιλαμβάνει:

Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Το εισιτήριο με τις λέμβους για τη μεταφορά στο νησί

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Οι συμμετέχοντες στις εκδρομές για τα νησιά πρέπει να φέρουν μαζί τους υπεύθυνη δήλωσηώστε να αποδεικνύεται πως έχουν κάνει Self Test  εντός 24ρων ωρών πριν την αναχώρηση. Ειδικότερα, για τη μετάβαση προς και από τα νησιά -με εξαίρεση τη Λευκάδα, την Εύβοια και τη Σαλαμίνα- είναι υποχρεωτική η προσκόμιση είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού, 14 ημέρες μετά τη δεύτερη δόση, είτε αρνητικού PCR τεστ 72 ωρών, είτε rapid test 24 ωρών, είτε self-test 24 ωρών, είτε τέλος βεβαίωση νόσησης, που θα ισχύει από τους 2 έως 9 μήνες μετά.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 01/08/21

Περιλαμβάνει:

Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα

Συνοδό του γραφείου μας

ΦΠΑ

 

Δεν Περιλαμβάνει:

Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Το εισιτήριο με τις λέμβους για τη μεταφορά στο νησί

Εξυπηρέτηση Πελατών

210 5744890

από 18,00€ /
Ποσότητα: Αγορά